|
|
Fermentált finomságok
FERMENTÁLT FINOMSÁGOK ONLINE KURZUS
Kirobbanó egészség. Kiegyensúlyozott bélflóra fermentált ételek segítségével!
Szeretnéd kipróbálni milyenek az erjesztett ételek?
A Fermentált finomságok tanfolyamban MOST MINDEN INFORMÁCIÓT ÖSSZERAKTAM NEKED!
Mi az, amit a kurzus nyújt neked?
- Hogyan készíthetsz egyszerű eszközökkel erjesztett ételeket, amelyek a testedet és az elmédet egyaránt táplálják!
- Hogyan használhatod az anyatermészet egyik méltánytalanul háttérbe szorított módszerét az immunrendszered erősítésére!
- Hogyan állíthatod helyre a testedben a hormonális egyensúlytalanságokat, ha vágysz az egészséges várandósságra, ha szeretnél lefaragni egy kicsit a rád rakódott zsírpárnákból, ha bélflóra regenrációra van szükséged.
A kurzus folyamán lépésről lépésre megismertetlek a savanyítás folyamatával, egyszerű, de mégis változatos recepteket osztok meg veled, amelyek később beépülhetnek a minden napos étrendedbe, hiszen nagyon finomak, könnyen emészthetőek és tele vannak értékes tápanyagokkal.
Bizonyára hallottál már a pre- és probiotikumokról.
Számos tanulmány azt mutatja, hogy a mikrobáknak nagyobb esélyük van arra, hogy túlélik a gyomorban uralkodó kaotikus közeget, ha élő táplálék formájában fogyasztjuk el őket, nem pedig probiotikus kiegészítésként.
A Fermentált finomságok kurzussal remélem sikerül bebizonyítanom, hogy a savanyítás egyszerű, hétköznapi, tradicionális és segítségemmel ezek az ételek újra széles körben is divatossá válnak!
Milyen károsító tényezők ellen védekezhetsz, ha elvégzed ezt a kurzust?
A hétköznapi emberek, köztük én is, naponta szembesülünk a bélflórát károsító tényezőkkel, amelyek beleszólnak az ellenállóképességünk alakulásába, amelyek emésztőrendszeri panaszokat okoznak, vagy amelyektől egyszerűen rosszkedvűnek és enerváltnak érezzük magunkat.
Ilyen veszélyforrás például:
- a túlzott antibiotikum használat
- a hosszú évekig tartó orális fogamzásgátló vagy fájdalomcsillapítók fogyasztása
- a császármetszés
- az anyatejes táplálás háttérbe szorulása a tápszerekkel szemben
- a túlzottan feldolgozott vagy szintetikus ételek fogyasztása
- a stressz
- a dohányzás
- a mozgáshiány.
Mit tartalmaz a Fermentált finomságok online tanfolyam?
6 prezentációs videó ( 5-10 percben )
+ letölthető anyagokat:
Fermentált Finomságok elektronikus receptkönyvet 11 különböző recepttel
Két további egészséges étel elkészítésének leírását:
-Hogyan készül a tápláló, bélfal regeneráló csontleves?
-Kókuszjoghurt készítése
Nyomtatható oklevél a tanfolyam elvégzéséről
-
1.Köszöntő
-
1. lecke
A kurzus rövid ismertetése
-
2.A fermentált finomságok fogyasztásának előnyei
-
2. lecke
Előnyök, humán mikrobiom, tejsavas erjesztés
-
3.Néhány szó az alapanyagokról
-
3. lecke
Alapanyagok kiválasztása
-
4.Milyen eszközök szükségesek a savanyításhoz?
-
4. lecke
Eszközhasználat
-
5.Hogyan készül a savanyúkáposzta?
-
5. lecke
Savanyúkáposzta készítése lépésről lépésre üvegben
-
6.Fermentált finomságok hónapról hónapra
-
6. lecke
Kreatív, változatos receptek minden nap
-
7.Gyakori zökkenők a savanyításban
-
7. lecke
Ne aggódj, mindenkivel előfordul!
-
8.Zárszó
-
8. lecke
Zárszó