Logó
Képzések

Ökonyár

Ökoanyu környezettudatos tippjei a nyárra
Szerző: Ökoanyu

A kurzusról

Zöldnek lenni nem macerás, nem fárasztó és nem hervasztó. Ezt szeretném megmutatni neked ebben az online kurzusban! Ha belefognál, de nem tudod, hogyan, akkor a legjobb helyen jársz! A kurzuson a sok érdekes és hasznos információ mellett konkrét tippeket kaphatsz a változtatáshoz. 

Sokszor érezhetjük, hogy szeretnénk környezettudatosabban, egészségesebben élni, de fogalmunk sincs merre kapjunk, hol kezdjünk hozzá. Ráadásul az interneten, a közösségi média felületeken egyre több információ kering, melyekről nehéz eldönteni, hogy mennyire hitelesek. Azt pedig főleg nem könnyű megtanulni, hogy hogyan tudjuk könnyen, gyorsan beépíteni az új szokásokat az életünkbe.

A tudás adott esetben még nem elég, egy-egy praktikus tanács, tipp, ötlet az, ami igazán elindíthat valakit a változtatás irányába. És ami a fantasztikus, hogy ezekhez az új szokásokhoz elsősorban csak rutint kell szerezni, és onnantól kezdve már nem plusz teherként jelentkeznek a mindennapokban.

A négy téma, amit a kurzus során érintünk:

1. Nap, napvédelem

Állandó fejtörést okoz, hogy milyen fényvédőt válasszál? Ebben a nagy fejezetben ehhez és a napvédelem témaköréhez kaphatsz kézzel fogható tanácsokat.

2. Víz

A második fejezetben a víz kerül a fókuszba. Megtudhatod, hogy

- mi az a szürke víz és mire használhatod

- melyik víznek mik az előnyei és hátrányai,

- melyiket érdemes fogyasztani.

3. Utazás

Utazás kicsit tudatosabban?  Csomagolási tippek, és pár gondolat arról, hogyan terhelheted kevésbé a környezetedet a nyaralás alatt. A javasolt tippek nemhogy nem macerásak, de még könnyebbé és könnyedebbé tehetik a pihenést.

4. Otthon

Ha már rég foglalkoztat a gondolat, hogy zöldebb háztartást vezess, megsúgok egy titkot elöljáróban: vannak változtatások, melyeket nyáron könnyebb bevezetni. Ragadd meg az alkalmat és próbálj ki új szokásokat, amihez ebben a fejezetben konkrét tippeket és recepteket is találhatsz.

Ne izgulj, a kurzusra való beiratkozás után még nem kell gyökeresen felforgatnod az egész életedet! :) Viszont ha úgy érzed, hogy legalább már elméletben készen állsz egy ilyesmi életmódváltásra, akkor iratkozz be és vágjunk is bele! ;)

A legjobb képzések a témában

Ketogén diéta alaptanfolyam
Mi is az a ketogén diéta? Hogyan kezdjem el a ketogén diétát? A legfontosabb tudnivalók és tippek.
Rácz  András
Rácz András
Életmód és Biohack
89
11 990 Ft
Szénhidrátszámolás kurzus inzulinrezisztenseknek
Segédanyagok és gyakorlati tanácsok a 160 gramm blog írójától
Lupui Iza
Lupui Iza
coach, a 160 gramm blog írója
171
3 790 Ft
STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
54
4 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
133
8 990 Ft