Logó
Képzések

Ökonyár

Ökoanyu környezettudatos tippjei a nyárra

A kurzus leírása

Szerző: Ökoanyu

Zöldnek lenni nem macerás, nem fárasztó és nem hervasztó. Ezt szeretném megmutatni neked ebben az online kurzusban! Ha belefognál, de nem tudod, hogyan, akkor a legjobb helyen jársz! A kurzuson a sok érdekes és hasznos információ mellett konkrét tippeket kaphatsz a változtatáshoz. 

Sokszor érezhetjük, hogy szeretnénk környezettudatosabban, egészségesebben élni, de fogalmunk sincs merre kapjunk, hol kezdjünk hozzá. Ráadásul az interneten, a közösségi média felületeken egyre több információ kering, melyekről nehéz eldönteni, hogy mennyire hitelesek. Azt pedig főleg nem könnyű megtanulni, hogy hogyan tudjuk könnyen, gyorsan beépíteni az új szokásokat az életünkbe.

A tudás adott esetben még nem elég, egy-egy praktikus tanács, tipp, ötlet az, ami igazán elindíthat valakit a változtatás irányába. És ami a fantasztikus, hogy ezekhez az új szokásokhoz elsősorban csak rutint kell szerezni, és onnantól kezdve már nem plusz teherként jelentkeznek a mindennapokban.

A négy téma, amit a kurzus során érintünk:

1. Nap, napvédelem

Állandó fejtörést okoz, hogy milyen fényvédőt válasszál? Ebben a nagy fejezetben ehhez és a napvédelem témaköréhez kaphatsz kézzel fogható tanácsokat.

2. Víz

A második fejezetben a víz kerül a fókuszba. Megtudhatod, hogy

- mi az a szürke víz és mire használhatod

- melyik víznek mik az előnyei és hátrányai,

- melyiket érdemes fogyasztani.

3. Utazás

Utazás kicsit tudatosabban?  Csomagolási tippek, és pár gondolat arról, hogyan terhelheted kevésbé a környezetedet a nyaralás alatt. A javasolt tippek nemhogy nem macerásak, de még könnyebbé és könnyedebbé tehetik a pihenést.

4. Otthon

Ha már rég foglalkoztat a gondolat, hogy zöldebb háztartást vezess, megsúgok egy titkot elöljáróban: vannak változtatások, melyeket nyáron könnyebb bevezetni. Ragadd meg az alkalmat és próbálj ki új szokásokat, amihez ebben a fejezetben konkrét tippeket és recepteket is találhatsz.

Ne izgulj, a kurzusra való beiratkozás után még nem kell gyökeresen felforgatnod az egész életedet! :) Viszont ha úgy érzed, hogy legalább már elméletben készen állsz egy ilyesmi életmódváltásra, akkor iratkozz be és vágjunk is bele! ;)

A legjobb képzések a témában

Szénhidrátszámolás kurzus inzulinrezisztenseknek
Segédanyagok és gyakorlati tanácsok a 160 gramm blog írójától
Lupui Iza
Lupui Iza
coach, a 160 gramm blog írója
140
3 790 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
123
8 990 Ft
Ketogén diéta alaptanfolyam
Mi is az a ketogén diéta? Hogyan kezdjem el a ketogén diétát? A legfontosabb tudnivalók és tippek.
Rácz  András
Rácz András
Életmód és Biohack
60
11 990 Ft
Hogyan érdemes befektetést választani?
134 perc videó sorozat arról, hogyan érdemes befektetést választani
Takács Szabolcs
Takács Szabolcs
Korai nyugdíjas
72
3 000 Ft