Logó
Képzések

Aktívmami Babás Fitness - otthon, 3x 10 percben

Hatékony otthoni alakformálás kisbabás anyukáknak!
Szerző: Aktívmami

A kurzusról

Ha sportos anyuka vagy, gyermeked születése előtt is rendszeresen mozogtál, biztosan eljön a nap, amikor már alig várod, hogy alaposan átmozgasd az izmaidat.Sok helyen viszont nem megoldott, hogy a kisbabás anyukák nekik megfelelő mozgást végezhessenek, a helyi kínálatban nincs nekik szóló mozgásforma, és akkor arról nem is beszéltünk még, hogy legtöbbször a kicsire sincs, aki vigyázzon.Ha pedig egy váratlan betegség miatt beszorultok a négy fal közé, akkor hiába minden lehetőség.

 

Az Aktívmami Babás Fitness - otthon 3x10 percben című kurzusán a címnek megfelelően otthon is könnyedén végezhető gyakorlatsorokkal találkozol.

Az első nem csak a comb és a popsi izmait formálja hatékonyan, de segítséget nyújt a helyes testtartásban, a gyermekes lét mindennapi rutin mozgásait a test számára egy egészségesebb irányba segít terelni.

A második részben a törzs izmait erősítjük, amelyek valljuk be, a leginkább megsínylették a babavárás hónapjait. Kíméletesen, de hatékonyan erősítjük vissza őket, hogy mind esztétikailag, mind funkcionálisan újra a helyükre kerüljenek.

A harmadik szakasz célja vegyes, megszólítjuk itt a farizmokat, comb izmokat de a core izmokat is, vagyis a mélyhátizmokat és a has izmait. 

A gyakorlatok közben akár a gyermeked is veled lehet, ha érdeklődik, bátran vond be őt is a mozgásba!Jó mozgást kívánok!

A legjobb képzések a témában

Ketogén diéta alaptanfolyam
Mi is az a ketogén diéta? Hogyan kezdjem el a ketogén diétát? A legfontosabb tudnivalók és tippek.
Rácz  András
Rácz András
Életmód és Biohack
93
11 990 Ft
STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
60
8 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
138
8 990 Ft
Hogyan érdemes befektetést választani?
134 perc videó sorozat arról, hogyan érdemes befektetést választani
Takács Szabolcs
Takács Szabolcs
Korai nyugdíjas
87
3 000 Ft